fbpx

Valori Joy

Fiecare copil este un miracol

Avem grijă să educăm și să îngrijim copiii, într-un mediu sigur și protejat, încurajându-le dezvoltarea personală și explorarea individuală. Respectăm individualitatea fiecărui copil și ne angajăm să-i ajutăm să-și atingă potențialul maxim. Copiii în primul rând.

Învățători pe tot parcursul vieții

Suntem susținători ai filozofiei Dr. Maria Montessori și a impactului pozitiv pe care îl are asupra creșterii și dezvoltării copiilor. Pentru noi, excelenței este o călătorie continuă în care ne lăsăm conduși de reflecție, pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru copii. Învățarea este o aventură de-a lungul vieții.

Lucrăm în sinergie

Suntem o echipă unită și dedicată, care colaborează într-un mediu plin de pace, iubire și înțelegere reciprocă. Ne ajutăm și ne susținem, iar încrederea este unul dintre pilonii noștri principali în munca de zi cu zi. Suntem ascultători activi și comunicăm deschis, colaborând pentru a crea medii de învățare pozitive și pline de bucurie. Ne place să facem ceea ce facem și ne distrăm împreună, având un spirit de echipă puternic. La Joy suntem uniți.

Zâmbet

Misiunea noastră este să răspândim dragoste, să arătăm recunoștință și să îi facem pe cei care ne vizitează să se simtă fericiți. Ne înclinăm către o atitudine pozitivă și încurajăm colaborarea și aprecierea reciprocă în echipă. Ne bucurăm sincer de reușitele care aduc beneficii copiilor, familiilor și colegilor noștri. Ne place să zâmbim.

Suntem o familie

Suntem o comunitate primitoare și diversificată. Respectăm și prețuim fiecare copil, familie și membru al echipei noastre și promovăm o cultură a incluziunii. Lucrând împreună, reușim împreună.