fbpx

Carieră

La Joy Montessori fiecare zi aduce un strop de magie. Între mințile ocupate cu task-urile zilnice, profesorii care inovează în spațiul lor creativ, grădina secretă care are nevoie de îngrijire și joacă continuă și managerul care conduce echipa veselă, este nevoie de o persoană care să ni se alăture și să ne ajute la crearea unui nou capitol!

În tot ceea ce facem suntem conduși de misiunea de a contribui la creșterea unei noi generații de tineri optimiști, plini de compasiune și inovatori. La Joy Montessori, valorificăm fiecare persoană și ne îngrijim de comunitatea noastră prin intermediul programelor de asistență financiară și de educație pentru părinți, evenimentelor speciale și asigurărilor medicale pentru colegi, dar și reduceri de școlarizare. Investim în personalul nostru, părinții noștri, copiii noștri și grădina noastră, oferind un mediu plin de pozitivitate și dragoste pentru toți.

Toată lumea este prețuită la JOY. Suntem un grup de oameni energici, creativi și uneori copilăroși, și avem mari așteptări mari unii de la alții. Pe lângă faptul că este distractiv să lucrăm împreună, am dori alături pe cineva cu următoarele experiențe și abilități:

  • Abilități administrative și organizatorice puternice într-un mediu cu ritm rapid;
  • Super detaliat, care verifică totul de cel puțin 3 ori 😊;
  • Capacitatea de a se concentra în ciuda multor posibile întreruperi;
  • Gestionarea timpului pentru a respecta termenele date;
  • Capacitate de a rămâne pozitiv chiar și sub presiunea situațiilor stresante, precum și păstrarea confidențialității;
  • Abilități excelente de comunicare (vorbește corect, are un ton plăcut și cursivitate în textele transmise pe e-mail);
  • Prețuiește punctualitatea și profesionalismul, dar are un spirit jucăuș;
  • Bucuria de a lucra cu copiii.

Cultura JOY este importantă pentru noi toți, motiv pentru care dorim să construim o echipă dinamică, plină de entuziasm și care își dorește să ofere copiilor și familiilor JOY cel mai frumos mediu de dezvoltare. Joy Montessori este locul ideal atunci când toată lumea este respectată, inclusă și apreciată. Oferim un pachet complet de beneficii care include reduceri de transport, asigurare medicală și cele mai bune prețuri de școlarizare pentru copiii colectivului nostru!

Te așteptăm cu bucurie să ne cunoști și, în măsura în care te regăsești în viziunea și valorile noastre, să te alături echipei Joy!

"*" indicates required fields

Tipuri de fișiere acceptate: doc, docx, pdf, Mărimea maximă a fișierului: 10 MB.