fbpx

Parteneri

UBRA

Orice brand are un puls! La UBRA, îl ascultăm atent și activ, și îl ajutăm să își spună povestea. Din 2020 oferim clienților noștri suport și îndrumare specializată pentru îndeplinirea obiectivelor de marketing și accelerarea potențialului de creștere, prin soluții integrate, precum strategii de branding, publicitate și promovare, content și grafică, optimizare SEO/SEM, social media management și multe altele.

Adăugând un plus de originalitate și creativitate fiecărui proiect, echipa UBRA se concentrează pe calitatea execuției, contribuind la formarea unor brand-uri puternice și memorabile.

VV universe

VV UNIVERSE

Transformă-ți casa într-o lume digitală plină de culoare și inspirație!

Cu VV UNIVERSE, puteți să aduceți realitatea digitală în viața dvs. într-un mod personalizat și unic. Îmbinăm arta clasică, cunoscută pentru portretele în creion, cu tehnologia modernă și digitală pentru a crea o experiență fără egal. De asemenea, ajutăm brandurile să celebreze momentele importante, fie că sunt evenimente corporate sau personale, prin intermediul serviciilor noastre artistice de interpretare.

Copii la bord

Copii la bord – cu spatele la sensul de mers – este despre încercarea a 3 femei care, odată cu venirea pe lume a copiilor lor, au descoperit importanța scaunelor auto pentru copii și mai ales ale celor care se utilizează cu spatele la sensul de mers.

De 9 ani, printr-o educare și informare continuă, încercăm prin cadrul comunității RearFacing Prelungit România să ajutăm voluntar părinții, în mediul online, să învețe despre siguranța oferită de scaunele auto cu spatele la sensul de mers. Sperăm să reușim să ajutăm părinții încă pe atât cât am făcut-o până acum.

CORADO Computers

La service-ul CORADO Computers găsiți servicii de reparații și diagnostic prompte, serioase și de calitate, totul într-un mediu relaxat și plăcut.

Suntem un service născut din pasiunea pentru IT și ne plac lucrurile bine făcute și seriozitatea. Ne bucură, de asemenea, zâmbetul unui client mulțumit. Ne place lucrul cu oamenii la fel de mult pe cât ne place tehnologia.

Odată ajuns pe site-ul CORADO Computers, problema echipamentului tău este pe jumătate rezolvată.

Salina „Flori de Sare”

Salina „Flori de Sare” a fost amenajată de Asociația KinetoBebe și poate fi utilizată atât de copii cât și de adulți, având o suprafață de 80 mp împărțită în 2 săli distincte.

Salinoterapia este un tratament natural, eficient, care se desfașoară într-un mediu de aer salin controlat. Este o metodă terapeutică naturală ce presupune inhalarea aerosolilor salini, folosită în scopul de a trata diverse patologii,în principal pe cele respiratorii.