fbpx

Joy for Good – Inițiative CSR

La Joy Montessori, ne concentrăm pe acțiuni cu impact pozitiv în societate. Suntem dedicați formării viitorilor cetățeni globali și credem cu tărie în puterea fiecărui copil de a schimba lumea într-un mod unic și benefic! În fiecare zi, îi ghidăm cu drag pe micuții Joy să-și descopere potențialul în mod natural, iar filozofia noastră îi însoțește în fiecare aventură pe care o încep. 

Știm că părinții Joy împărtășesc aceleași idealuri și obiective ca noi, motiv pentru care le oferim un parteneriat veritabil în educația și dezvoltarea copiilor lor. La fiecare pas al drumului, suntem aici să ne susținem reciproc, să-i inspirăm pe cei mici să devină cele mai bune versiuni ale lor și să construim împreună un viitor mai bun și plin de speranță, atât pentru ei, cât și pentru noi.

În comunitatea Joy impactul acțiunilor CSR îi însoțește pe copii și părinți în călătoria lor spre un viitor plin de înțelegere și compasiune!

Joy Montessori susține voluntarii

Încurajăm cu entuziasm alăturarea cât mai multor persoane ca voluntari. Aplaudăm și susținem eforturile comunității Joy în misiunea de a continua să ajute prin implicarea în diverse campanii CSR!

În semn de recunoștință pentru aceste acțiuni onorabile le mulțumim părinților acordându-le o reducere a taxei programului de îngrijire și supraveghere menționată în contract. Reducerea corespunde contravalorii unei zile lucrătoare din an și se va aplica în baza unei adeverințe de voluntariat/unui certificat de voluntariat din anul curent. 

Joy Montessori susține eroii

Comunitatea Joy își propune să inspire cât mai multe persoane să devină eroi prin alăturarea lor misiunii Centrelor de Donare de sânge!

Pentru această acțiune le mulțumim părinților acordându-le o reducere a taxei programului de îngrijire și supraveghere menționată în contract. Această reducerea, echivalentă cu o zi lucrătoare din lună, se aplică în baza prezentării unei adeverințe de donare din luna curentă. De asemenea, educatoarele Joy vor fi recompensate cu o zi de concediu, ca semn de recunoștință pentru dedicarea lor în salvarea de vieți.  Împreună facem posibilă o schimbare pozitivă în lume. Fiecare contribuție contează și ne încurajează să continuăm să fim un exemplu de solidaritate și altruism în comunitatea noastră.

Donează pentru educație și incluziune

În urma campaniei de succes Donează un Ghiozdan Plin de Speranțe, Joy Montessori își continuă parteneriatul cu „Asociația FDP Protagoniști în educație” și vă invită să vă alăturați cauzei noastre în continuă desfășurare de a dona pentru educație și incluziune. 

Membrii comunității Joy pot alege cauza pe care vor să o susțină direct pe platforma Asociaţiei FDP – Protagonişti în Educaţie. De la prevenirea abandonului școlar prin sport, incluziunea copiilor cu CES și comunități vulnerabile, la cooperare internațională și sprijin pentru Ucraina.

Cum te poți implica👇

 • Donează prin transfer bancar ⬇
  RON – RO 56 BACX 0000000731359036
  USD – RO 22 BACX 0000000731359066
  EUR – RO 30 BACX 0000000731359019)
 • Donează online ➡ https://fdpsr.ro/implica-te/persoane-fizice/doneaza/
 • Donează prin SMS ➡ Printr-un SMS la 8844 cu textul „AJUT” donezi lunar 2 euro
 • Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit
 • Fii voluntar în echipa faptelor de bine

Alătură-te comunității Joy și fă parte din povestea noastră de succes, prin participarea la acțiuni cu impact semnificativ în societate. La Joy Montessori, fiecare gest contează, iar împreună, construim un viitor mai bun!