fbpx

Meniu personalizat

Mâncarea este „homemade”, pregătită zilnic din ingrediente proaspete și sănătoase, fără a se adăuga conservanți sau aditivi. Fiecare ingredient este atent selecționat pentru a vă oferi siguranța că sursa lactatelor, cărnii și a fructelor/legumelor este una de încredere. În plus, mâncarea nu conține zahăr, se folosește pastă de curmale ca înlocuitor. Pentru a completa gustul, se folosește sare neiodată, sarea baciului, cunoscută ca fiind cea mai potrivită pentru copii. Avem mic dejun, masă de fructe, 2 feluri la masă de prânz și gustarea de după somn.

Este important să ne spuneți dacă copilul dvs. are vreo alergie sau intoleranță de care trebuie să știm, deoarece va avea meniu special, fiind scoase alimentele la care este alergic. Avem posibilitatea de a oferi meniu care să corespundă cerințelor dvs. specifice.

Mâncarea servită este plăcută atât din punct de vedere vizual cât și al gustului, iar copiii o mănâncă cu plăcere. Acest lucru este important, întrucât obiceiurile – inclusiv cele alimentare – se creează la o vârstă fragedă și se mențin pe parcursul vieții.

Meniul detaliat pe fiecare săptămână se afișează în Kinderpedia, platformă on-line ce facilitează comunicarea cu părinții Joy.

*LEGISLAȚIE – Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20 martie 2000 – în conformitate cu cerinţele Regulamentului UE 1169/2011. Alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe: Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; crustacee și produse derivate; ouă și produse derivate; peste și produse derivate; arahide și produse derivate; soia și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă, de exemplu migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate; țelină și produse derivate; muștar și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; Dioxidul de sulf și sulfiții în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate.