fbpx

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Cine suntem, ce facem, cum ne puteți contacta

EXPERTPROFI CONCEPT SRL, cu sediul în București, Str.Miercani nr. 64, inregistrata la registrul comertului cu J40/6066/28.06.2017, CUI 37472142, este o societate care ofera servicii de educatie si ingrijire copii. Pentru orice detalii, intrebari, clarificari, cu privire la informatiile dvs. personale, ne puteti contacta la adresa de e-mail dpo@joymontessori.ro.

Expertprofi Concept se angajeaza sa protejeze datele cu caracter personal pe care ni le furnizati si sa le foloseasca doar in scopurile mentionate in contracte sau legi si in alte scopuri cu consimtamantul Persoanelor Vizate.

Pentru a ne asigura ca datele dvs. personale sunt in siguranta, Politica noastra de prelucrarea datelor personale este accesibila pe site-ul nostru. Va putem pune la dispozitie politica de prelucrare a datelor personale la solicitarea dvs fie in format fizic, fie in format electronic la o adresa valabila de e-mail pe care ne-o comunicati in acest scop. Urmarim aplicarea cu strictete a masurilor de protectie a vietii private in cadrul organizatiei.

In aceasta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal veti regasi regulile de utilizare a datelor cu caracter personal, in scopul furnizarii serviciilor, pe care le aplicam atunci cand colectam, utilizam si/sau transferam datele cu caracter personal pe care ni le-ati comunicat fie direct fie indirect.

Daca Politica noastra de prelucrare a datelor cu caracter personal nu este acceptabila pentru dvs., va rugam sa ne comunica acest lucru. Cu ocazia acestei comunicari ne puteti mentiona daca aveti nevoie de detalii sau daca doriti stergerea datelor dvs., prin trimiterea mesajului la adresa de e-mail dpo@joymontessori.ro.

Scopul pentru care prelucram datele cu caracter personal si temeiul legal al prelucrarii

Pentru a oferi servicii de educatie si ingrijire copii EXPERTPROFI CONCEPT SRL colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal ale Beneficiarilor acestor servicii, atat in momentul contractarii serviciilor de educatie si/sau ingrijire copii, cat si pe parcursul colaborarii.

Accesarea serviciilor educationale si a informatiilor cu caracter personal necesare inscrierii sunt reglementate legal de ROFUIP(Regulamentul de Organizare si Functionare a Unitatilor de Invatamant Preuniversitar) propus de M.E.N. si legea educatiei nr 1/2011.

Datele cu caracter personal sunt colectate/prelucrate/stocate in mod controlat, prin masuri tehnice si organizationale implementate de catre EXPERTPROFI CONCEPT SRL. EXPERTPROFI CONCEPT SRL trateaza datele cu caracter personal conform cerintelor Directivei UE 95/46 si cu cele ale Regulamentului 679/2016.

EXPERTPROFI CONCEPT SRL colecteaza/prelucreaza/ stocheaza doar acele date necesare si relevante pentru furnizarea serviciilor educationale si de ingrijire copii, conform contractului incheiat cu clientii.

Temeiul legal de prelucrare a datelor mentionate, de catre EXPERTPROFI CONCEPT SRL il reprezinta indeplinirea obligatiilor contractuale, consimtamântul sau legea educatiei nr 1/2016, legea arhivarii si ROFUIP.

Categoriile de date cu caracter personal

Datele colectate si prelucrate de EXPERTPROFI CONCEPT SRL sunt: date cu caracter personal, cum ar fi: nume, prenume, date de contact, e-mail, telefon, fotografii, salariu pentru angajati, cont bancar, inregistrari medicale, ziua de nastere, copii dupa documente de identitate, Curriculum Vitae (CV), inregistrari legate de performanta angajatilor, rapoarte legate de evolutia prescolarilor, rapoarte legate de accidente si incidente, inregistrari video plus alte informatii care au legatura cu Persoanele Vizate.

Drepturile Persoanelor Vizate

Persoanele Vizate au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces – aveti dreptul sa solicitati o copie a informatiilor pe care le detinem despre dvs.
  • Dreptul la rectificare – aveti dreptul sa corectati datele pe care le detinem despre dvs., care sunt inexacte sau incomplete.
  • Dreptul de a fi uitat – in anumite circumstante puteti cere ca datele pe care le detinem sa fie sterse din evidentele noastre.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – daca exista anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea.
  • Dreptul la portabilitate – aveti dreptul ca datele pe care le detinem sa fie transferate unei alte organizatii.
  • Dreptul de a formula obiectii – aveti dreptul sa va opuneti anumitor tipuri de procesare, cum ar fi marketingul direct.
  • Dreptul de a se opune prelucrarii automate, inclusiv profilarea – aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus efectelor juridice ale prelucrarii automate sau profilarii.

La solicitarea dvs. va putem confirma daca si ce informatii detinem despre dvs. precum si modul in care acestea sunt prelucrate. Daca vom refuza o cerere a dvs. va vom oferi motivul acestei decizii. In cazul in care nu sunteti de acord cu decizia noastra, aveti dreptul sa o contestati in mod legal.

Informatiile dvs. vor fi transferate unor terte parti, cu respectarea acordurilor scrise incheiate cu acestia.

Orice utilizare a datelor dvs. personale intr-o maniera diferita de cea declarata in momentul in care a fost colectata, va fi insotita de comunicarea acestei prelucrari. Aveti posibilitatea de a alege daca putem sa folosim sau nu informatiile dvs. in acest mod diferit.

Obligatia legala la care EXPERTPROFI CONCEPT SRL trebuie sa se conformeze si care implica comunicarea datelor dvs. personale, va fi indeplinita fara informarea sau acordul Persoanei Vizate.

Comunicarea datelor cu caracter personal catre terti

Pentru furnizarea serviciilor educationale la care ne-am obligat contractual fata de dvs. este nevoie ca EXPERTPROFI CONCEPT sa utilizeze informatiile personale colectate astfel incat sa poata sa va furnizeze evaluari, raspunsuri la cereri, comunicari cu Persoanele Vizate, facturi, propuneri, prezentari, sondaje in scopul imbunatatirii serviciilor, publicitate, marketing si relatii publice in urma consimtamantului Persoanelor Vizate.

De asemenea, datele dvs. personale sunt necesare pentru actualizarea datelor, contacte telefonice, raportari catre institutiile statului coordonatoare.

Datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat sau le veti furniza catre EXPERTPROFI CONCEPT SRL, inclusiv datele medicale, sunt colectate, pastrate si utilizate, la nivelul de protectie necesar.

Informatiile personale colectate de catre EXPERTPROFI CONCEPT SRL sunt utilizate numai in scopurile prezentate.

Securitatea informatiilor

 Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea corecta a datelor, implementam masuri de securitate fizica, IT si organizationale rezonabile si adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocam/prelucram.

In vederea imbunatatirii masurilor prezentate in actuala Politica de protectie a datelor cu caracter personal, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura ca datele sunt corecte, complete, actuale si relevante pentru utilizarea dorita, iar modificarile ce vor surveni vor fi descrise in versiunea actualizata.

Durata stocarii/prelucrarii

Durata stocarii/prelucrarii datelor cu caracter personal este de 10 ani. Daca vom fi obligati de un act normativ sa stocam datele personale pe un termen diferit, vom aplica acest termen fara consimtamantul Persoanei Vizate.

Clarificari

Pentru orice detalii, intrebari, clarificari, cu privire la informatiile dvs. personale sau daca aveti nevoie de asistenta pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau stergerea informatiilor personale sau daca nu mai doriti serviciile noastre, ne puteti scrie in acest sens la adresa de e-mail dpo@joymontessori.ro.