fbpx

Acasă

Mâncarea este pregătită special pentru copii, din ingrediente proaspete și sănătoase. În același timp, meniul este plăcut atât din punct de vedere vizual cât și al gustului, iar copiii mănâncă cu plăcere. Acest lucru este important, întrucât obiceiurile – inclusiv cele alimentare – se creează la o vârstă fragedă și se mențin pe parcursul vieții.
La Joy Montessori pregătim copilul pentru adaptarea la școală într-un mod armonios, astfel încât el deprinde organic și progresiv independența și toate abilitățile necesare unui mic școlar, precum autonomie și individualitate. Pe măsură ce copiii cresc, devin din ce în ce mai responsabili de propriul lor proces de învățare.
Recomandăm ca părinții să petreacă timp cu copilul – cât se poate de mult, întrucât niciun educator, oricât de priceput, nu poate înlocui relația părinte-copil. În același timp, înțelegem că programul părinților poate fi aglomerat sau diferit, astfel că oferim posibilitatea de a alege orele petrecute, în funcție de programul fiecărei zi.

Despre noi

Una dintre ideile principale în filosofia Montessori este dezvoltarea independenței copilului într-un mod natural, prin adaptarea spațiului în care se desfășoară la nevoile sale și invers. Fiecare copil învață să se îngrijească pe el și mediul în care trăiește (își duce singur lucrurile, le pune la loc, se spală pe mâini, își toarnă apă în pahar etc). Aceste deprinderi îi dezvoltă încrederea în sine și în același timp, răspund la nevoia de autonomie a oricărui copil.

La Joy Montessori, cei mici se dezvoltă într-un mod sănătos și propice, devenind echilibrați, fericiți și încrezători în forțele proprii.

Vizitează-ne și află mai multe

Centrul nostru. Familia noastră. Comunitatea noastră.

De ce un Centru Montessori? Pentru că aici găsești:

  • un MEDIU adecvat învățării, cu educatori specializați – care doar observa și îndrumă copiii în procesul de învățare, cu materiale și jucării specific, respectând perioadele senzitive;
  • o atmosferă de grijă și RESPECT față de copil, având în vedere libertatea de alegere a acestuia, ritmul propriu și nevoile sale;
  • metode de COMUNICARE cu copiii eficiente și adecvate pentru a-i ajuta să se echilibreze din punct de vedere emoțional (fără pedepse sau excluderi, mediu competițional sau șantaj emoțional).

Individualitatea copilului este înțeleasă și respectată, iar rolul educatorului este de a-l ajuta pe copil să-și identifice, comunice și gestioneze emoțiile și nevoile.

Avantaje

Într-un Centru Montessori, găsești un MEDIU adecvat învățării, cu educatori specializați, care doar observă și îndrumă copiii în procesul de învățare, cu materiale și jucării specifice, respectând perioadele senzitive.
Într-un Centru Montessori, găsești o atmosferă de grijă și RESPECT față de copil, având în vedere libertatea de alegere a acestuia, ritmul propriu și nevoile sale.
Într-un Centru Montessori, găsești metode de COMUNICARE cu copiii eficiente și adecvate pentru a-i ajuta să se echilibreze din punct de vedere emoțional (fără pedepse sau excluderi, mediu competiționa sau șantaj emoțional). Individualitatea copilului este înțeleasă și respectată, iar rolul educatorului este de a-l ajuta pe copil să-și identifice comunice și gestioneze emoțiile și nevoile.
Pentru că aici găsești, în plus:

  • HRANĂ SĂNĂTOASĂ – mâncarea este furnizată de Fibrio (nutriționist Cornelia Marin) și pregătită special pentru coii, din ingrediente proaspete și sănătoase, fără zahăr, făină albă sau grăsimi. În același timp, mâncarea este plăcută atât din punct de vedere vizual, cât și al gustului, iar copiii o mănâncă cu plăcere. Acest lucru este important, întrucât obiceiurile – inclusiv cele alimentare – se creează la o vârstă fragedă și se mențin pe parcursul vieții.
  • PREGĂTIRE pentru adaptarea la școală. Într-un mod armonios, copilul se dezvoltă astfel încât să-i fie ușoară adaptarea la școală, întrucât el deprinde în mod organic independența și toate abilitățile necesare unui mic școlar.
  • PROGRAM: 08:00 – 19:00.  Recomandăm ca părinții să petreacă timp cu copilul – cât se poate de mult, întrucât niciun educator, oricât de priceput, nu poate înlocui relația părinte-copil. În același timp, înțelegem că programul părinților poate fi aglomerat sau diferit, astfel că oferim posibilitatea de a alege orele petrecute, în funcție de programul din fiecare zi: îl puteți aduce alături de noi începând cu ora 8 dimineața și îl puteți lua cel târziu la ora 19.00.

Ce spun părinții noștri

Centrul Joy Montessori este un loc minunat pentru copii, cu oameni minunați, adevărați profesioniști care se ocupă cu toată dăruirea de educația sănătoasă a micuților. Fiica noastră are parte de această educație zi de zi, este extrem de incantată, iar eu sunt un părinte norocos pentru că am întâlnit această echipă de oameni frumoși și, împreună contribuim la dezvoltarea frumoasă, sănătoasă și armonioasă a micuței noastre. Recomand cu toată căldura acest centru! (Florina)
Un centru care chiar aplică principiile educației montessori construită de un profesionist in educație. Mergeți cu incredere și nu o să regretați! (Mădălina)
Un centru ideal pentru cei mici tot mobilierul este în miniatură făcut special pentru ei iar mâncarea foarte bună și naturală! (Ioana)

Ne place mult acest centru, și nouă ca părinți și lor, copiilor. Parcă ar fi o a doua casă pentru ei, toți copiii sunt relaxați, liniștiți și veseli 🙂 O mare recomandare din partea noastră (Andra)