fbpx

Dragi părinți,

Pentru că știm că alegerea metodei educaționale este una dintre primele decizii luate cu privire la creșterea copilului, decizie care implică responsabilitate totală cu urmări profunde asupra dezvoltării lui ulterioare, Joy Montessori vă invită la Ziua Porților Deschise, ce va avea loc în weekend-ul 27 – 28 august, în intervalul orar 16.00 – 19.00.

Vă așteptăm în noul centru din Bucureștii Noi, Str. Miercani nr.64 unde veți găsi un loc în care părinții și profesorii sunt constant implicați, consiliați, conștienți și atenți la tot ce se întâmplă în viața copilului, un loc în care copiii dezvoltă dragostea de carte, de ordine și autodisciplină, de colaborare, comunicare, respect și prietenie.

Joy Montessori este un centru axat pe educația și dezvoltarea copiilor, fondat de un profesor Montessori cu experiență și un părinte la fel ca dvs., cu dorințe și pretenții greu de împlinit, care promovează o educație blândă și care a căutat cu mare atenție profesori calificați AMI.

Înscrieți-vă, completând formularul de mai jos, și descoperiți cultura Joy Montessori printr-o serie de activități ce se vor desfășura într-un cadru prietenos și cald, precum momente de teatru pentru copii, picnic și body painting. Iar pentru că ne vom petrece timpul în aer liber, aproape de natură, nu uitați să vă aduceți și păturica de picnic 🙂

Vă așteptăm cu drag!