fbpx

Joy Montessori angajează Îngrijitoare

La Joy Montessori punem preț pe dezvoltarea copiilor într-un mod sănătos și propice, devenind fericiți și încrezători în sine, motiv pentru care suntem în continuă căutare de persoane ce îndrăgesc copiii, creative, joviale și cu atenție distributivă.

Întreg personalul Joy este condus de misiunea de a contribui la creșterea unei noi generații de tineri plini optimism și compasiune, inovatori și colaborativi, drept pentru care recrutăm persoane pline de energie, astfel încât să putem crea magia Joy zi de zi.

Centrul Joy Montessori oferă sprijin comunității create, prin programe de asistență financiară, programe de educație pentru părinți, evenimente tematice, program scurt pentru sprijinul profesorilor și multe altele. Investim în personalul nostru, părinții și copiii noștri, crescând astfel împreună.

Iată care sunt câteva din atribuțiile de Îngrijitoare în cadrul Centrului Joy Montessori din Cărbunarilor:

  • Activități de îngrijire și supraveghere copii de vârsta antepreșcolară;
  • Se ocupă de pregătirea mesei pentru copii, pregătește copiii pentru somn, contribuind la formarea deprinderilor igienico-sanitare și de comportament în grup;
  • Ajută copiii la oliță, îi schimbă de scutece și haine dacă e cazul;
  • Supraveghează somnul celor mici;
  • Însoțește copiii la plimbare la orice ieșire în curte a acestora;
  • Păstrează în permanență curățenia în centru, ordinea jucăriilor în sălile de clasă și în curte, fără a neglija în acest timp supravegherea copiilor;
  • Ajută la curățarea locului de luat masa și ștergerea scaunelor și a meselor;
  • Verifică în permanență ca resturile de mâncare, șervețele, scutece și/sau sticluțele-biberoane ale copiilor să nu rămână împrăștiate în dormitoare sau spațiile de joacă;
  • Schimbă lenjeriile și prosoapele ori de câte ori este nevoie;
  • Participă la activitățile zilnice caracteristice vârstei copiilor.

Program de lucru 15.00 – 19.00.

Suntem un colectiv energic cu așteptări mari de creștere profesională, individual, dar mai ales ca echipă. Pe lângă faptul că este distractiv să lucrăm cu cei mici, cultura Joy Montessori este importantă pentru noi și căutăm să ne mărim echipa cu oameni interesanți, entuziaști, care apreciază oportunitatea de a contribui la dezvoltarea și independența celor mici. În comunitatea Joy toată lumea este respectată, inclusă și apreciată. Oferim un pachet complet de beneficii care include reduceri medicale, de transport, dar și cele mai bune oferte la școlarizare pentru copiii personalului nostru!

Dacă și tu vrei să faci parte din echipa Joy Montessori, trimite-ne CV-ul tău pe mail la info@joymontessori.ro, sau sună la 0731 621 924.