fbpx

Joy Montessori angajează Asistentă Medicală / Medic pediatru

La Joy Montessori punem preț pe dezvoltarea copiilor într-un mod sănătos și propice, devenind fericiți și încrezători în sine, motiv pentru care suntem în continuă căutare de persoane ce îndrăgesc copiii, sunt creative, joviale și cu atenție distributivă.

Întreg personalul Joy este condus de misiunea de a contribui la creșterea unei noi generații de tineri plini optimism și compasiune, inovatori și colaborativi, drept pentru care recrutăm persoane pline de energie, astfel încât să putem crea magia Joy zi de zi.

Centrul Joy Montessori oferă sprijin comunității create, prin programe de asistență financiară, programe de educație pentru părinți, evenimente tematice, program scurt pentru sprijinul profesorilor și multe altele. Investim în personalul nostru, părinții și copiii noștri, crescând astfel împreună.

Iată care sunt câteva din atribuțiile de Asistentă Medicală/Medic Pediatru în cadrul centrului Joy Montessori:

  • Efectuează controlul medical (triajul epidemiologic) al copiilor la primirea în colectivitate, de 2 ori/săptămână;
  • Izolează copiii suspecți de boli transmisibile și anunță urgent părintele;
  • Acordă primul ajutor în caz de urgență și supraveghează copilul până la sosirea părintelui;
  • Respectă normele de igienă din centru, aducând la cunoștința conducerii orice deficient constatat;
  • Efectuează periodic activități de educație pentru sănătate cu părinții, copiii și personalul din centru;
  • Colaborează cu educatoarele la formarea deprinderilor de igienă individuală la copii;
  • Execută periodic examinări medicale de bilanț pentru stabilirea stării de sănătate a copiilor.

Suntem un colectiv energic cu așteptări mari de creștere profesională, individual, dar mai ales ca echipă. Pe lângă faptul că este distractiv să lucrăm cu cei mici, cultura Joy Montessori este importantă pentru noi și căutăm să ne mărim echipa cu oameni interesanți, entuziaști, care apreciază oportunitatea de a contribui la dezvoltarea și independența celor mici. În comunitatea Joy toată lumea este respectată, inclusă și apreciată. Oferim un pachet complet de beneficii care include reduceri medicale, de transport, dar și cele mai bune oferte la școlarizare pentru copiii personalului nostru!

Dacă și tu vrei să faci parte din echipa Joy Montessori, trimite-ne CV-ul tău pe mail la info@joymontessori.ro, sau sună la 0731 621 924.