fbpx

Joy Montessori își mărește echipa!

Angajăm Asistentă Medicală, Medic Pediatru și Îngrijitoare

🏫 La Joy Montessori punem preț pe dezvoltarea copiilor într-un mod sănătos și propice, devenind fericiți și încrezători în sine, motiv pentru care suntem în continuă căutare de persoane ce îndrăgesc copiii, creative, joviale și cu atenție distributivă.

Întreg personalul Joy este condus de misiunea de a contribui la creșterea unei noi generații de tineri plini optimism și compasiune, inovatori și colaborativi, drept pentru care recrutăm persoane pline de energie, astfel încât să putem crea magia Joy zi de zi.

🧑‍🤝‍🧑 Centrul Joy Montessori oferă sprijin comunității create, prin programe de asistență financiară, programe de educație pentru părinți, evenimente tematice, program scurt pentru sprijinul profesorilor și multe altele. Investim în personalul nostru, părinții și copiii noștri, crescând astfel împreună.

📌 Suntem un colectiv energic cu așteptări mari de creștere profesională, individual, dar mai ales ca echipă. Pe lângă faptul că este distractiv să lucrăm cu cei mici, cultura Joy Montessori este importantă pentru noi și căutăm să ne mărim echipa cu oameni interesanți, entuziaști, care apreciază oportunitatea de a contribui la dezvoltarea și independența celor mici. În comunitatea Joy toată lumea este respectată, inclusă și apreciată. Oferim un pachet complet de beneficii care include reduceri medicale, de transport, dar și cele mai bune oferte la școlarizare pentru copiii personalului nostru!

Dacă și tu vrei să faci parte din echipa Joy Montessori, trimite-ne CV-ul tău pe mail la info@joymontessori.ro, sau sună la 0731 621 924.

Asistentă Medicală / Medic pediatru

Îngrijitoare Centru